torstaina, helmikuuta 13, 2014

P*skarteluhaaste #220- ReseptiJäi viimeviikkoinen paskis välistä, kun piti käydä pikavisiitillä sairaalassa poistamassa umppari.. ja just kun mä olin saanu hyvän vision siitä edellisestä haasteesta... Sitten meillä on vielä tässä samalla muutto meneillään.. huoh. aika epätoivoinen olo tän kaiken tavaran kanssa.
 
Korttiin lipsahti kolmea väriä.. reseptinä oli siis 3 sulkaa, 2 väriä ja 1 naru. Josko tämä nyt kuitenkin kelpaisi, kun oli noissa muutamassa dt-työssäkin kolmea väriä.. :)
 
Ja kuten viimeaikoina mun korteissa on ollut useammassakin tuota gessoa, niin jatkoin tässä samaa linjaa. Sulat on tehty Paperiliittimen Riikan ohjeilla. Musta ja mustavalkoinen teippi, joita käytin sulkiin on Clas Ohlsonilta ja vaalein on tehty scothcin himmeästä teipistä. Lintuteippi on Teippitarhasta.


11 kommenttia:

Apris kirjoitti...

Upea taideteos. Nuo sulat ovat hienot ja ohje oli kiva. Minäkin olen sitä testannut.

koivuhiiri kirjoitti...

Kiitos :) Mä kun näin sen ohjeen, tein vissiin 30 kerralla :D... Otti jo vähän ranteeseen... Jaa minäkö innostun jostain :D

Heenu kirjoitti...

Hieno on korttisi

Riikka Kovasin kirjoitti...

Tyylikäs kortti! Musta-valko-ruskea väriskaala on hieno!

Kaisuli kirjoitti...

Wau! Hieno kortti ja nuo sulat on aivan mahtavat. Täytyy kokeilla joskus itsekin. :)

Pöydän kulmalla näpertelijä kirjoitti...

Upea! Kiitos ohjevinkistä, pitääpä tutustua.

Kyselit siitä spritzeristä, omani tilasin Joannalta, Tim Holtzin/ Rangerin versio on kai tulossa myyntiin vasta keväämmällä.

Anonyymi kirjoitti...

Nuo washihöyhenet on kyllä todella kivoja :)

Henna kirjoitti...

hellurei :)! kiitos kommenteista. ihailin kans töitäsi pitkältä matkalta. Asumme samalla kylällä :)? JIHUU.. :) kuulostaa mukavalta semmonen askartelu tapaaminen, kun en oo ikää sellaisiin saanut itseäni lähtemään.. mukavaa olis järkkäillä :)!

Minna Enqvist kirjoitti...

Upea kortti!

Jonna kirjoitti...

Tosi kaunis :) Tykkään sulista erityisesti!

MarjoHoo kirjoitti...

Todella harmoninen ja kaunis!!